• Suomi
  • English
  • Svenska

Päämiehet

MEIJI TECHNO (Japani)

Japanin kolmanneksi suurin mikroskooppivalmistaja, joka on perustettu jo vuonna 1964 nimellä Azuma Optics Co. Ltd. Yli 300 jälleenmyyjää ympäri maailmaa, joista me olemme yksi.
TUOTESEKTORI: Mikroskoopit

EUROMEX (Hollanti)

Yritys on välittänyt mikroskooppeja jo vuodesta 1966. Euromex ja Novex mallimerkkejä on myyty 70 maahan jo yli 850.000 kappaletta! Maailman TOP-5 rankattu yritys määrällisesti mikroskooppien välittäjänä.
TUOTESEKTORI: Mikroskoopit

UNION OPTICAL (Japani)

Mittamikroskooppivalmistaja Japanista, jonka vahvuuksia on erityisesti mittamikroskooppien tuottaminen äärimmäisen vaativiin sovelluksiin.
TUOTESEKTORI: Mikroskoopit

LUMENERA CORP. (Kanada)

Valmistaa erittäin laadukkaita kameroita maailmanlaajuisesti teollisuuden, turvallisuuden ja tutkimuksen käyttöön. Hyödyntää nopeaa USB-2.0 tekniikkaa käyttäen CCD- tai CMOS -kuvatunnistimia.
TUOTESEKTORI: Kamerat

HANGZHOU TOUPTEK PHOTONICS CO., LTD (Kiina)

HDMI-, WIFI-, USB 2.0 & USB 3.0 Mikroskooppikamerat.
TUOTESEKTORI: Kamerat

IMAGE & MICROSCOPE TECHNOLOGY, IMT (Kanada)

Mittaus- ja Analysointiohjelmaperhettä valmistava yritys. Kun haluat saada mikroskooppikuvaan kalibroidun asteikon tai tietää mikä on partikkelin halkaisija, lävistäjä, pinta-ala jne., valintasi on IMT:n iSolution. Päivitykset ilmaiseksi Internetin kautta.
TUOTESEKTORI: Kamerat

PHOTONIC OPTICS (Itävalta)

Valolaitevalmistaja, jonka tuotteet eivät esittelyä kaipaa. Swarowskin ja Leican kautta Wild Groupiin liittynyt Photonic valmistaa laadukkaita valosovelluksia mikroskopiaan.
TUOTESEKTORI: Muut laitteet

MÄRZHÄUSER (Saksa)

Yksi parhaista ja monipuolisimmista mikroskoopin siirto- ja mittapöytävalmistajista maailmassa. Erityinen vahvuus on erittäin tarkkojen motorisoitujen mittapöytien valmistaminen vaativimpiinkin sovelluksiin.
TUOTESEKTORI: Muut laitteet

LINKAM SCIENTIFIC (Englanti)

Kun mikroskoopin näytteen on oltava tarkasti tietyssä lämpötilassa (-196°C - +1500°C) - valintanne on Linkam. Tehdas on toimittanut laadukkaita tuotteita jo yli 20 vuoden ajan.
TUOTESEKTORI: Muut laitteet